طرز تهیه توپک مرغ با پنیر

به گزارش وبلاگ دلگرمی، توپک مرغ با پنیر یکی از فینگرفودهای خوشمزه و دوست داشتنی است. این فینگرفود خوشمزه و محبوب به عنوان یکی از بهترین پیش غذاها برای مهمانی ها، جشن تولدها و عصرانه تهیه می شود. اگر اهل فست فود هستید به شما پیشنهاد می شود به جای ناگت های آماده و فرآوری شده توپک مرغ و پنیر را امتحان کنید.

طرز تهیه توپک مرغ با پنیر

معمولاً بچه ها بعضی از غذاها را که برای آن ها فواید زیادی دارد به سختی میل می کنند. اگر فرزند شما هم به خوردن غذاهای خانگی علاقۀ زیادی نشان نمی دهد، تهیۀ توپک مرغ با پنیر را برای او امتحان کنید. مطمئن باشید بچه ها از این غذای خوشمزه که به صورت خانگی تهیه می شود، استقبال زیادی خواهند کرد. تهیۀ این فینگرفود بسیار ساده و راحت است و شما می توانید آن را به عنوان یک پیش غذای سالم تهیه کنید.

طرز تهیه توپک مرغ با پنیر

توپک مرغ با پنیر رسپی های مختلفی دارد و آشپزها با روش های مختلف و مواد اولیۀ متفاوتی آن را تهیه می کنند. اما در این رسپی، ما خوشمزه ترین دستور طرز تهیه توپک مرغ با پنیر را برای شما آورده ایم که قطعاً از آن لذت خواهید برد.

  • زمان لازم برای آماده کردن مواد توپک پنیر و مرغ: 50 دقیقه
  • زمان لازم برای پختن توپک مرغ و پنیر: 10 دقیقه

مواد لازم برای تهیه توپک مرغ با پنیر (تعداد 10 توپک)

  • ران مرغ بدون: 1 عدد
  • سینۀ مرغ: 1 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد سفید: یک پیمانه
  • آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: یک پیمانه
  • پنیر سفید/ پنیر خامه ای/ پنیر لبنه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه لازم
  • پودر سیر: یک قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا: یک قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای خوری
  • کنجد: یک قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه و خردشده: یک قاشق چای خوری
  • پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
  • پودر سوخاری: یک پیمانه
  • روغن برای سرخ کردن توپک ها: به اندازه لازم

دستور پخت توپک مرغ با پنیر

  1. استخوان های ران و سینۀ مرغ را جدا کنید. گوشت مرغ را برای تهیۀ توپک مرغ بهتر است چرخ کنید تا بافت توپک های شما نرم و خوشمزه شود، اما اگر به چرخ گوشت دسترسی ندارید، می توانید گوشت مرغ فریز شده را رنده کنید. به این صورت باز هم بافت گوشت مرغ شما نرم و دلپذیر خواهد شد.
  1. پس از چرخ کردن گوشت مرغ باید آن را مزه دار کنید. برای مزه دار کردن مرغ به آن نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر پاپریکا و پودر تخم گشنیز را اضافه کنید. کنجد و آرد ذرت را نیز در این مرحله باید به گوشت مرغ اضافه کرده و ورز دادن را آغاز کنید.
  2. گوشت مرغ را به قدری ورز دهید که مواد شما کاملاً با گوشت مخلوط شود و گوشت مرغ طعم دار شود. پس ازاینکه گوشت مرغ کاملاً ورز داده شد آن را در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. 30 دقیقه زمان برای استراحت گوشت مرغ در یخچال کافی است.
  3. در مدت زمانی که گوشت مرغ در حال استراحت است، ترکیب پنیری را برای داخل توپک ها آماده کنید. برای این مرحله باید پنیر پیتزا و پنیر سفید خود را باهم ترکیب کنید و جعفری تازۀ خردشده و آویشن را نیز به پنیر اضافه کنید. مواد پنیری را باهم مخلوط کنید.
  1. مواد پنیری را پس از مخلوط کردن باید به شکل توپک های کوچکی گرد کنید.
  2. بعد از آماده کردن توپک های پنیری نوبت به توپک های مرغ رسیده است. به اندازۀ یک مشت کوچک از گوشت مرغی که نیم ساعت در یخچال استراحت کرده است، بردارید و اول آن را به شکل یک دایرۀ کوچک بازکرده و کمی آن را گود کنید.
  1. سپس یک توپک پنیری برداشته و در وسط دایره قرار دهید. اطراف توپک پنیری را با مرغ پوشانده و آن را در کف دست گرد کنید. دقت کنید هیچ روزنه ای برای خارج شدن پنیر وجود نداشته باشد. چون در این صورت هنگام سرخ کردن توپک ها، مواد پنیری از توپک مرغ خارج شده و ظاهر آن خراب می شود.
  1. بعد از آماده کردن توپک ها، بهتر است برای مدت زمان کمی، حدود 10 دقیقه توپک ها در یخچال استراحت کنند. با این کار هنگام سرخ کردن توپک ها، شکل آن ها بهتر حفظ می شود و باز نمی شود.
  2. بعدازاینکه توپک ها در یخچال استراحت کردند، آن ها را خارج کنید و اول در آرد سفید بغلتانید. با چند ضربۀ آهسته، آرد اضافی را از توپک ها بتکانید.
  3. تخم مرغ ها در یک کاسه شکسته و با چنگال کاملاً با هم مخلوط کنید. سپس توپک را با قاشق داخل تخم مرغ فرو برده و خارج کنید.
  4. بعدازاینکه به توپک ها تخم مرغ زدید، آنها را داخل پودر سوخاری قرار دهید و آنها را پولک دار کنید.
  5. بعد از آماده کردن توپک ها، به اندازه کافی روغن در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم روغن را داغ کنید. توپک ها را داخل روغن بچینید و به آرامی صبر کنید تا سرخ شوند. برای اینکه توپک ها در تمام قسمت ها طلایی رنگ شوند، آن ها را داخل روغن بچرخانید.
  6. پس از سرخ شدن، توپک ها را داخل توری فلزی و سپس پارچۀ تمیز قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود.
  7. توپک مرغ با پنیر شما آماده است.

نکات مهم در طرز تهیه توپک مرغ با پنیر

  • برای اینکه توپک مرغ و پنیر شما خوشمزه تر شود می توانید گوشت مرغ را از شب قبل مرینت کرده و آماده کنید.
  • اگر به طعم سبزی های معطر علاقه مند هستید در مواد پنیری می توانید از جعفری خردشدۀ تازه هم استفاده کنید.
  • همراه توپک مرغ و پنیر، سس تارتار، سس خردل، سس سفید و سس کچاپ پرطرفدار هستند.
  • شما می توانید تعداد زیادی توپک های مرغ و پنیر تهیه کرده و در فریزر قرار دهید تا برای عصرانۀ بچه ها شما یک وعدۀ آماده شده، باشد.
  • برای تزئین توپک ها می توانید از سس، پنیر رنده شده، جعفری تازه و گوجه استفاده کنید.
  • اگر قصد دارید توپک مرغ و پنیر را برای مهمانی شام به عنوان پیش غذا سرو کنید، بهتر است توپک ها را از قبل آماده کرده و در یخچال دهید و هنگام شام سرخ کرده و سرو کنید.

جمع بندی

  • تهیۀ غذاهای تازه با مواد اولیۀ سابق حس خوب و نشاط آوری را به وجود می آورد.
  • انتخاب غذاهای فینگرفود و فست فود خانگی بهترین جایگزین برای غذاهای فرآوری شده و آمادۀ بیرونی هستند.
  • برای سرو توپک های پنیری برای عصرانه و جشن ها از پایۀ های خوراکی یا چوب شور استفاده کنید.
  • توپک مرغ با پنیر یکی از بهترین غذاهایی است که همه از آن استقبال می کنند و برای بچه های که به گوشت مرغ علاقه ندارند، جایگزین مناسبی است.
  • دقت کنید که به دلیل پنیر پیتزای به کار رفته در توپک مرغ و پنیر بهتر است در مصرف این غذای خوشمزه دقت کنید تا عامل چاقی و اضافه وزن نشود.
منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه توپک مرغ با پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه توپک مرغ با پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید