طرز تهیه لقمه های شکلات تلخ
به گزارش وبلاگ دلگرمی، این تکه های شکلات هوس انگیز طعم نعنا فلفلی دارند و با خوردنشان دهانتان تازه و خنک می گردد. در ادامه طرز تهیه آن را با هم ببینیم.
- تعداد: 24 تکه
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان سرد شدن: 15 دقیقه + یک ساعت
مواد لازم
- روغن
- یک پیمانه جودوسر پخته شده
- ¾ پیمانه تکه های شکلات تلخ
- ¼ پیمانه کره
- یک پیمانه ویفر شکلاتی خرد شده
- یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری شورتنینگ
- یک پیمانه پودر قند
- دو قاشق غذاخوری پنیر خامه ای کم چرب
- یک قاشق غذاخوری شیر کم چرب
- نصف قاشق چایخوری عصاره نعنافلفلی
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- یک قطره رنگ غذا
طرز تهیه
- کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل روغن بزنید و کنار بگذارید.
- برای تهیه لقمه ها، در مخلوط کن جوها را بریزید و فقط خرد کنید (نباید له شوند). در یک قابلمه کوچک، ¼ پیمانه شکلات و کره را با یکدیکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلات ها آب شوند. سپس جوها را اضافه کنید. ویفرهای شکلاتی را خرد و اضافه کنید. در آخر پودر کاکائو و نمک را بریزید. مواد را روی سینی آماده شده بریزید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
- در قابلمه، نصف پیمانه شکلات به جای مانده و شورتنینگ را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نرم شوند. سپس آن را کنار بگذارید.
- در یک کاسه میانه، پودر شکر، پنیر خامه ای، شیر، عصاره نعنافلفلی، وانیل و رنگ غذا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی موادی که در یخچال خنک شده اند بریزید. شکلات آب شده را نیز روی همه آنها بریزید.
- مواد را یک ساعت در یخچال خنک کنید و در آخر به 24 عدد تکه شکلات تقسیم کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 105
- چربی: 5 گرم
- کلسترول: 6 میلی گرم
- کربوهیدرات: 14 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 1 گرم
- سدیم: 58 میلی گرم
- پتاسیم: 59 میلی گرم
- کلسیم: 10 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: delgarmi.expresblog.ir
شناسه مطلب: 24291
به "طرز تهیه لقمه های شکلات تلخ" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لقمه های شکلات تلخ"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید