نوشیدنی های گرمازدگی ، از شربت سکنجبین تا دوغ ترش
به گزارش وبلاگ دلگرمی، فصل گرما که فرا می رسد همه به دنبال نوشیدنی هایی برای کم کردن عطش خود هستند، اما می توان به جای نوشابه های پرضرر از نوشیدنی های سالم و خنک استفاده کرد.
به گزارش وبلاگ دلگرمی، فاضله حیدریان مقدم با اشاره به اینکه در فصول گرم سال به دلیل شدت گرمای هوا، قوت هاضمه معده کاهش می یابد اظهار کرد: در تابستان و هوای گرم باید از غذاها و نوشیدنی های سبک که هضم راحتی دارند استفاده کرد.
متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در فصل گرما برای پیشگیری از گرمازدگی تهیه شربت سکنجبین و تخم کاسنی، عناب و زرشک و خاکشیر یخ زده و آبلیمو می تواند به میزان قابل توجهی مفید باشد.
شربت سکنجبین و تخم کاسنی
برای تهیه سکنجبین سه پیمانه شکر را با چهار پیمانه آب و یک پیمانه سرکه انگوری یا سرکه سیب بجوشانید، کمی از شربت را با یک قاشق چای خوری تخم کاسنی خیس خورده و یک لیوان آب بنوشید.
شربت عناب و زرشک
10 عدد عناب را له نموده با دو قاشق غذاخوری زرشک در یک و نیم لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان بماند سپس مواد را صاف نموده و با یک قاشق غذاخوری شکر شیرین کنید و خنک بنوشید.
شربت خاکشیر یخ زده و آبلیمو
دو قاشق غذاخوری خاکشیر خیسانده را در جایخی بریزید، دو قاشق غذاخوری شکر، دو عدد لیمو تازه و یک لیوان آب را هم بزنید و یک مکعب خاکشیر یخ زده در آن انداخته و بعد از هم زدن میل کنید.
شربت به لیمو
برای تهیه این شربت پیمانه شکر را با یک پیمانه آب کمی جوشانده، سپس یک پیمانه آب لیمو تازه اضافه کنید و بعد از کمی جوشیدن خاموش کنید، این شربت را با آب خنک رقیق نموده و میل کنید.
دوغ ترش و تخم شربتی
دو قاشق غذاخوری تخم شربتی را در آب خیسانده، با یک لیوان دوغ ترش رقیق مخلوط کنید و خنک بنوشید.
منبع: مهر
منبع: جام جم آنلاین