تمیز کردن قطعات چدنی اجاق گاز
به گزارش وبلاگ دلگرمی، اجاق گاز چرب و کثیف علاوه بر ظاهر نازیبای خود می تواند روی آشپزی شما تاثیر منفی به همراه داشته باشد و حتی ممکن است باعث آتش سوزی گردد. اگر شما به دنبال مشاوره ای درمورد چگونگی تمییز کردن قطعات چدنی اجاق گاز در کمترین زمان ممکن هستید ، ما در اینجا برای شما تمامی روش های کاربردی را فراهم نموده ایم.

متودهای متنوعی در زیل ذکر شده اند و شما می توانید براساس احتیاج خود هرکدام از روش ها را بهره ببرید:
روش سرکه :
این روش بیشتر برای پاکسازی روزانه و در خصوص چربی های سبک و کم حجم کاربرد دارد.
1- سرکه را روی سر شعله ها و قطعات چدنی اجاق گاز اسپری کنید.
2- اجازه دهید 10 الی 15 دقیقه باقی بماند.
3- با استفاده از یک پارچه تمییز سطح گاز را پاک کنید.
بسیار عالی! گاز شما براق تر و تمییز تر شده است. فقط به یاد داشته باشید، این روش به عنوان تعمیر و نگهداری مداوم موثر است و باعث کاهش چربی های شعله های گاز قبل از پخت و پز می گردد.
روش جوش شیرین :
این روش برای چربی های بیشتر کاربرد دارد.
1- ابتدا تمام قطعات چدنی را ابا استفاده از آب ولرم و مایع ظرفشویی بشویید تا لایه سطحی چربی پاک گردد.
2- محلول غلیظی از آب و جوش شیرین تهیه کنید.
3- تمام سر شعله ها و قطعات چدنی اجاق را داخل محلول به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
4- با استفاده از اسفنج نرم بقایای چربی را پاک کنید و با آب ولرم شست و شو دهید.
روش آمونیاک :
این روش برای چربی هایی که با دو روش قبلی پاک نشدند کاربرد دارد.
1- سر شعله ها و قطعات چدنی را داخل کیسه ای ضحیم قرار دهید
2- به ازای هر سر شعله یک چهارم فنجان آمونیاک رقیق را در کیسه بریزید.
3- برای احتیاط بیشتر (به دلیل خطرناک بودن آمونیاک) کیسه را داخل کیسه ای دیگر قرار دهید تا آمونیاک نشت نکند.
4- اجازه دهید برای یک ساعت باقی بماند.
5- سر شعله ها و قطعات چدنی را از کیسه بیرون آورید و کاملا تمییز کنید.
منبع: جام جم آنلاین