طرز تهیه کباب ترش شمالی اصیل و رستورانی

به گزارش وبلاگ دلگرمی، غذاهای شمالی، در لذیذی و خوشمزگی نیازی به تعریف ندارند. به خصوص کباب ترش شمالی که طعمی فوق العاده بی نظیر دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه گیلانی را به ما آموزش دهیم.

طرز تهیه کباب ترش شمالی اصیل و رستورانی

مواد لازم برای تهیه کباب ترش شمالی

  • گوشت راسته گوساله یا گوسفند 300 گرم
  • پیاز میانه یک عدد
  • گردو 50 گرم
  • رب انار سه قاشق غذاخوری
  • چوچاق (سبزی محلی گیلانی) یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • گوجه فرنگی چهار عدد
  • پیاز میانه دو عدد
  • جعفری یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب ترش شمالی

مرحله اول

گوشت قرمز را خوب شسته و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد سپس گوشت را خرد کنید.

مرحله دوم

گردو را آسیاب کنید. بنابراین آن را داخل غذاساز ریخته و خوب پودرش کنید. پیازها را هم رنده کنید. جعفری و چوچاق را هم خرد کنید.

مرحله سوم

داخل یک کاسه، گردو آسیاب شده، رب انار، پیاز، جعفری و چوچاق را مخلوط نموده و تیکه های گوشت را به آن اضافه کنید سپس با دست آنقدر هم بزنید تا گوشت ها به مواد آغشته شوند. درب ظرف را ببندید و به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد استراحت نمایند.

مرحله چهارم

بعد از 12 ساعت، گوشت ها را سیخ بزنید و میزانی نمک و فلفل بریزید. گوجه فرنگی ها را هم از وسط به دو نیم نموده و سیخ بزنید. به هیچ عنوان تا مرحله آخر پخت کباب ها از نمک استفاده نکنید، چون باعث سفت شدن کباب خواهد شد.

مرحله پنجم

منقل را آماده کنید و گوشت ها را با حرارت کم کباب کنید. توجه کنید که آتش نباید شعله ور باشد، چون باعث سوختن رب انار و بدطعم شدن ترش کباب می گردد.

مرحله ششم

از آنجا که مدت کباب شدن گوجه کوتاه است، در انتهای کار آن ها را روی منقل کباب کنید.

مرحله هفتم

کباب ترش خوشمزه ما آماده است. می توانید این غذا را برنج سرو نموده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کباب ترش شمالی اصیل و رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب ترش شمالی اصیل و رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید