فاهیتا استیک فلفلی

به گزارش وبلاگ دلگرمی، استیک فاهیتا یکی از غذاهای سنتی و تند مکزیک است و با تکه های گوشت طعم دارتهیه می گردد.

فاهیتا استیک فلفلی
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 2 ساعت
  • تعداد: 6 تا 8 نفر

مواد لازم

  • 1 ¼ پیمانه روغن کانولا
  • یک کیلو گرم راسته گوساله
  • نمک و فلفل سیاه
  • 10 پیمانه آب گوشت کم نمک
  • یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده
  • 1.5 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • دو قاشق غذاخوری پودر چیلی
  • 1.5 قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده
  • ¾ پیمانه آرد کامل
  • یک کنسرو لوبیا

طرز تهیه

1- ¼ پیمانه روغن کانولا را داخل قابلمه گرم کنید. گوشت ها را قطعه قطعه کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید و داخل روغن به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی و برشته شوند. گوشت را در قابلمه دیگری بگذارید و آب گوشت را به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حداقل یک ساعت و نیم بپزد.

2- در این فاصله، یک یپمانه دیگر روغن کانولا را داخل قابلمه اول بریزید، پیاز، فلفل دلمه ای، زیره، پودر چیلی، آویشن، آرد، یک قاشق غذاخوری فلفل و نمک را اضافه کنید. تا زمانی که آرد حل و مایع غلیظ گردد آن را روی حرارت میانه هم بزنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

3- تکه های گوشت از آب بکشید و بگذارید خنک گردد. قابلمه سبزیجات را روی حرارت بگذارید. آب گوشت را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید. سپس گوشت ها را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حدود 15 دقیقه روی شعله میانه هم بزنید تا مایع کاملا غلیظ گردد. سپس آن را با خامه ترش و نان تورتیلا سرو کنید.

منبع: فوت و فن

به "فاهیتا استیک فلفلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فاهیتا استیک فلفلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید