فاهیتا استیک فلفلی
به گزارش وبلاگ دلگرمی، استیک فاهیتا یکی از غذاهای سنتی و تند مکزیک است و با تکه های گوشت طعم دارتهیه می گردد.
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 2 ساعت
- تعداد: 6 تا 8 نفر
مواد لازم
- 1 ¼ پیمانه روغن کانولا
- یک کیلو گرم راسته گوساله
- نمک و فلفل سیاه
- 10 پیمانه آب گوشت کم نمک
- یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده
- 1.5 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- دو قاشق غذاخوری پودر چیلی
- 1.5 قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده
- ¾ پیمانه آرد کامل
- یک کنسرو لوبیا
طرز تهیه
1- ¼ پیمانه روغن کانولا را داخل قابلمه گرم کنید. گوشت ها را قطعه قطعه کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید و داخل روغن به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی و برشته شوند. گوشت را در قابلمه دیگری بگذارید و آب گوشت را به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حداقل یک ساعت و نیم بپزد.
2- در این فاصله، یک یپمانه دیگر روغن کانولا را داخل قابلمه اول بریزید، پیاز، فلفل دلمه ای، زیره، پودر چیلی، آویشن، آرد، یک قاشق غذاخوری فلفل و نمک را اضافه کنید. تا زمانی که آرد حل و مایع غلیظ گردد آن را روی حرارت میانه هم بزنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
3- تکه های گوشت از آب بکشید و بگذارید خنک گردد. قابلمه سبزیجات را روی حرارت بگذارید. آب گوشت را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید. سپس گوشت ها را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حدود 15 دقیقه روی شعله میانه هم بزنید تا مایع کاملا غلیظ گردد. سپس آن را با خامه ترش و نان تورتیلا سرو کنید.
منبع: فوت و فن